Afspraak maken

Mail mij even voor een afspraak. Dan hebben we van tevoren nog even contact of jij naar mijn praktijk komt. Of dat we de afspraak online laten plaatsvinden.

Klik op: ‘mailto‘ om jouw e-mail software automatisch te openen en mij een berichtje te sturen.

Mijn praktijk ligt in Heelweg, een klein en rustig dorpje. Jij (en eventueel jouw huisdier) zijn van harte welkom. Wel zijn veel dieren natuurlijk liever thuis. Je kan een foto meenemen van jouw huisdier. En ook als jij liever thuis blijft of erg ver moet rijden en dat niet fijn vind. Dan doen we dat niet. Dan kunnen we onze afspraak online laten plaatsvinden. We gaan voor wat het beste past bij jou.

Afspraak via google meet

Voor google meet heb je geen app nodig. Via jouw smartphone, tablet, laptop of computer kun je gewoon deelnemen middels de link. Deze link stuur ik je toe wanneer ik je in mijn google agenda zet. Dan maak ik een automatische google meeting aan waar jij ook een mail van krijgt. Zodra je de link hebt, kun je jouw webcam en microfoon testen door gewoon op de link te klikken. Dan weet je zeker of alles het doet, wanneer wij onze online afspraak hebben. Ik ben ongeveer 5 minuten van tevoren aanwezig.  

Afspraak in mijn praktijk

Uiteraard ben je/zijn jij en jouw huisdier ook van harte welkom in mijn praktijk. Mijn praktijk ligt in Heelweg Gelderland. Je kunt ook zonder je huisdier komen en alleen een foto meenemen. Rijdt er iemand anders? Neem deze persoon ook gerust mee. Dit is een klein dorpje in de Achterhoek met een slechte verbinding qua openbaar vervoer. 

Huisdier meenemen

Jouw huisdier is uiteraard van harte welkom in mijn praktijk. Maar de meeste dieren vinden het fijner om thuis te blijven. En daarom is het ook prima om een foto mee te nemen zodat ik de energie kan lezen en met hem of haar kan communiceren op afstand. 

(Ik zeg expres huisdier, terwijl ik consulten geef voor alle dieren. Omdat weidedieren vaak te groot zijn om mee te nemen. Dat betekent niet dat ik ze niet behandel. Ik heb al kippen, geiten, eenden, etc. gehad. Zelf ben ik ook weg van reptielen en vind ze fascinerend. Ratjes heb ik ook al eens mogen vertalen. En mijn eigen helaas overleden vissen konden ook zeker wat delen. Het diersoort maakt mij dus echt niet uit!)

Scroll naar boven