Spiritueel Therapeut Stephanie

“Het leven is geen school, het is een reis.

Het gaat om wat je ervaart.

Groei is slechts een bijzaak.”

Mijn gezin

Hoi hoi! Om mijzelf voor te stellen, hoor ik eigenlijk een beetje mijn gezinnetje voor te stellen. Want dat hoort echt bij wie ik ben. Ik ben namelijk een ontzettende huismus en ben het liefste thuis.

Mijn naam is dus Stephanie en sinds oktober 2023 de vrouw van mijn prachtige partner Erik waarmee ik al meer dan 5 jaar samen was voordat we gingen trouwen.

We zijn trotse dierenouders van onze katjes Jade en Moon. Jade is de reïncarnatie van mijn vorige katje. En Moon is haar enigste dochter. Maar 1 kitten had Jade per ongeluk in de buik. En ondanks dat ik zelf geen kinderen wil, was de zwangerschap van Jade erg bijzonder, het leven voelen in haar buikje. En dan dat kleine wondertje nog bij me hebben blijft bijzonder.

Ook hebben we Boji en Joy, beide honden met een verleden. Boji is wel echt goud waard, hij is een gentlemen, begrijpt de menselijke taal en is echt mijn partner als mijn levenspartner bijv. naar werk is. Joy is een meisje met een grote mond, een hart van goud als ze die laat zien.

En dan hebben we als laatste aanwinst ons konijntje Mo. Ze heeft van begin af aan al karakter. En daar houden we van. Ze is niet snel onder de indruk, maar wel snel tevreden.

“Kennis is niet alles, maar het kan wel de poort zijn naar verandering.”

Dierenvriend

Van kleins af aan ben ik al een dierenvriend. Ik snapte dieren beter dan mensen. Hun taal was voor mij ook veel natuurlijker. Tegenwoordig snap ik dat de spreekwoordelijke taal vaak niet echt oprecht is. Lichaamstaal kan ook worden aangepast. Maar energie is altijd eerlijk. En dat zijn dieren.

Daarom eet ik ook al jaren vegetarisch en nu 5 jaar veganistisch.

Dieren zijn voor mij vaak belangrijker dan mensen. Omdat dieren niet gehoord worden door de meeste mensen. Terwijl ook zij hun eigen verhaal hebben, hun eigen wil en gevoelens. Deze hebben soms ook ondersteuning nodig. En daarom ben ik alternatieve en natuurlijke geneeswijzen gaan studeren voor dieren.

Want ik weet door depressie hoeveel baat je kan hebben bij paranormale therapie.

“Het verleden, hoe modderig, zwaar of donker ook,

is voeding voor vandaag.”

Healing

Door mijn van nature sombere geest is het leven vaak een struggle geweest. Depressie is mij niet onbekend en ik heb emotioneel burnout meegemaakt. Als ik erop terugkijk, zijn het prachtige levenslessen geweest.

Want ik heb altijd getracht mijzelf te helen. Of het nu astrale reizen, regressietherapie, paranormale therapie, coaching of kruidengeneeskunde was. Alles heeft mij geholpen steeds een stuk dichterbij mijn innerlijk wezen te komen.

En dat heeft mij altijd weer teruggebracht naar mijn innerlijke natuur.

Maar in de diepste punten heb ik ook altijd weer de onvoorwaardelijke liefde en steun van de natuur en dieren gevonden. Want als mensen je niet kunnen bereiken en jij hun niet, ben je nog steeds niet alleen. Je bent niet gebroken ook al voel je je zo. Je bent alleen uit verbinding.

Herinner je dat je natuur bent, intuïtief en instinctief en dat je vergezelt bent door je voorouders, gidsen, engelen. En je kan de wereld aan.

“Of ik nu met dieren werk,

natuurlijke remedies of mensen,

ik luister altijd naar de begeleiding van mijn gidsen en de gidsen van de ander.”

Wat zeggen mensen over mij als persoon?

Stef is betrouwbaar, geen vraag is te gek. Je kunt altijd met van alles bij haar terecht. Of het nu professioneel of persoonlijk is, dat maakt niet uit.

Ik vind haar heel warm en liefdevol. Ze geeft je altijd ruimte en vrijheid om jezelf te zijn. Eigenlijk wilt ze ook gewoon graag dat je jezelf bent.

Klinkt misschien heel gek, maar ik voel me eigenlijk altijd kind aan huis. Als ik hiernaartoe rijd dan denk ik altijd: Oh ja, wat fijn!

“Being one with nature is what we need.”

“Nature is also instinct and intuïtion.”

“Our inner nature is our soul.”

Als je geïnteresseerd bent in wat ik allemaal heb gevolgd, dan verwijs ik je graag naar mijn CV. Het voelt toch telkens een beetje als een sollicitatie zodra ik een intakegesprek heb. Dus ach, dacht ik bij mezelf, waarom niet? Ik kan alleen maar bedenken waarom wel. Dus kijk gerust op mijn:

Of vraag een gratis intakegesprek aan om te zien of wij klikken en of ik iets voor jou (en eventueel jouw dier) kan betekenen:

Scroll naar boven